Nowocześnie urządzona i klimatyzowana restauracja serwuje śniadania w formie bufetu oraz kolacje. Każdego dnia, Goście mogą wybierać spośród kilku rodzajów wędlin i serów, kilku rodzajów spreadów (masło, ser, śmietana, pasztety), jaja, jogurt owocowy, mleko, kawa, herbata, sok owocowy, różne zboża i kilka typów świeżego chleba. Ze słodkości będą mogli korzystać z różnych dżemów, past czekoladowych, puddingów i różnych owoców.
W każdym przypadku, przyjaźni gospodarze zrobią wszystko, aby służyć swoim gościom,w doborze menu
Pięcio-daniowe menu serwowane na obiad (przystawka, zupa, danie główne z przystawka, sałatka i deser.) Nie jedząc mięsa można zamówić wegetariańskie menu.
Jedzenie serwowane gościom musi spełniać wysokie i surowe kryteria.Mimo, że potrawy mają międzynarodowy charakter ,kucharz zawsze stara się dodać odrobinę lokalnej kuchni.
Ponieważ właściciele hotelu mieszkają w Lopar od pokoleń, sezonowe owoce i warzywa pochodzą z własnego ogrodu. Ze względu na wysokie stężenie soli w powietrzu i ziemi, takie warzywa są o wiele smaczniejsze i zdrowsze.
Smacznego!