Restauracja hotelowa posiada 250 miejsc na przestronnej sali oraz 100 na tarasie. Szef kuchni codziennie proponuje zróznicowane menu, obfite śnadania w formie bufetu oraz wpaniałe dania lokalne oraz kuchni śródziemnomorskiej i międzynarodowej podawane w czasie tematycznych kolacji. Posiłki są serwowane w pakiecie All inclusive.
All Inclusive w formie bufetu:
- śniadania w godz. 7:30-10:00,
- późne śniadania w godz. 10:30-12:00,
- obiady w godz. 12:00-14:00,
- przekąski (pizza, hamburgery, frytki) w godz. 12:00-16:30,
- kawa, herbata, lody w godz. 10:00-18:00,
- pizza w godz. 12:00-15:00.
- kolacje w godz. 18:00-21:00,
- kolacja w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja),
- lokalne napoje alkoholowe (wódka, rakia, brandy, likiery, wino, piwo, drinki) i bezalkoholowe (kawa, herbata) w godz. 11:00-23:00,
- importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, soki ze świeżych owoców - dodatkowo płatne.
Ultra All Inclusive w formie bufetu:
- śniadania w godz. 7:30-10:00,
- przekąski i lody w godz. 12:00-17:00,
- obiady w godz. 12:00-14:00,
- kawa, herbata, ciasto w godz. 15:00-17:00,
- kolacje w godz. 18:00-21:00,
- późne przekąski w godz. 23:30-1:00,
- 5 rodzajów alkoholi importowanych w wyznaczonych barach w godz. 10:00-6:00,
- lokalne napoje alkoholowe (wódka, rakia, brandy, likiery, wino, piwo, drinki) i bezalkoholowe (kawa, herbata) w lobby barze w godz. 24h,
- mini bar w pokoju (uzupełniany raz w tygodniu napojami orzeźwiającymi, codziennie wodą mineralną).